Vennemindevej 45B | 2100 København Ø

Henrik Sulsbrück – Ballerup

1. Hvad var din situation, inden vi begyndte vores samarbejde … hvad var dine behov?
Jeg stod overfor en flytning med mine to piger (8 og 11år) til en ny lejlighed. Det var vigtigt for mig hurtigt at skabe en hyggeligt nyt hjem. Et hjem der var nyt men stadig vores. Der var begrænset plads så nogle rum skulle være multifunktionelle.
Samtidigt havde jeg brug for støtte til at kunne træffe nogle gode valg, relativt hurtigt.

2. Hvordan føler du det behov er blevet dækket?
Med gode indledende samtaler, konceptplancher og fleksible plantegninger med tilhørende omfattende beskrivelser blev jeg ført godt gennem processen. Det var et godt forløb og opfyldte mine behov.

3. Hvad har jeg efter din mening været rigtig god til?
Du var enormt god til at “ramme” min stil og tanker, men også udfordre dem. Du var god til at guide mig gennem processen.

4. Hvad har gjort den største forskel for dig?
At have hjælp gennem processen med at skabe et nyt hjem, som “stadig” er vores. Give fede ideer og få min egen kreativitet til at spire. Tage ansvar når jeg havde behov for det – så jeg kunne koncentrere mig om andre ting også. Du lyttede til pigerne og hjalp mig og dem med at finde og skabe deres værelse.

5. Hvordan adskiller jeg mig fra dem, som normalt laver det, jeg gør?
Det er første gang for mig så et svært spørgsmål. Men jeg havde fra start opfattelsen af at du tog opgave seriøst selvom det ikke omhandlede en no-limit on budget indretning af en stor villa nord for Kbh.

6. Hvad føler du du har fået ud af din investering?
Der vil jeg citere en af mine gode veninder: Henrik, det her er jo tydeligt dit og pigernes hjem. Hyggeligt og rart, med genkendelige ting og så med nye spændende indslag.

7. Hvis du anbefalede mig til andre, hvad ville du så sige til dem?
Jeg ville gerne og har allerede anbefalet dig til andre. Jeg siger at du kan hjælpe med små og store ting. Der kan hjælpe til at rette de ting man gerne vil have bedre i ens hjem. At du har en særdeles god forståelse for opgaven men også udfordrer vane-tænkning.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste trends inden for boligindretning

Kontakt

Vennemindevej 45B
2100 København Ø

Telefon: 52 30 08 61

CVR-nr.: 35073280

Følg med
×
Menu
Ring op
Skriv