Vennemindevej 45B | 2100 København Ø

Jonna - Frederiksberg

I juli måned 2017 kontaktede jeg Niels Rejnhold, fordi jeg gerne ville have lavet om på min indretningen i min opholdsstue, spisestue og mit soveværelse. 
Jeg havde længe gået og overvejet, hvordan jeg kom i gang med processen.
Jeg så hurtigt, at det budget, jeg havde planlagt, ikke slå til i forhold til der, hvor jeg gerne ville hen.

Min spisestue, entré, soveværelse og opholdsstue blev ryddet. Det betød også, at jeg fik styr på alle mine ting, som man ikke så. Vægge og lofter blev malet, gulvet blev malet hvidt, døre sendt til sprøjtemalerværksted. Og mange af mine afsyrede møbler blev udskiftet med nyt og mere funktionelt inventar. Niels styrede maleropgaven og sørgede for alle indkøbene og leveringen. Imens var jeg i sommerhus. Den sidste store opgave var mit badeværelse, som jeg fik totalrenoveret i feb. i år. Det projekt stod Niels Rejnhold også for. 
I dag står jeg med et hjem, der har fået skønne farver, lækkert og moderne inventar, moderne kunst, nymalede døre og behagelig moderne belysning. Lækre puder, et stort blødt gulvtæppe og et flot gardin fra Designers Guild. Det leverede Niels også. Min lejlighed har fået et lettere og mere moderne udtryk, der gør mig glad. Jeg har fået et helt andet hjem.

Niels sørgede for, at det hele flaskede sig, og han var min kontaktperson til alle de underleverandører, der var inde over. Han sørgede for, at de forskellige deadlines blev overholdt og informerede mig løbende. Ligesom han sørgede for, at kvaliteten af det udførte arbejde svarede til det, der var aftalt.

Kontakt

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste trends inden for boligindretning

Kontakt

Vennemindevej 45B
2100 København Ø

Telefon: 52 30 08 61

CVR-nr.: 35073280

Følg med
×
Menu
Ring op
Skriv