Vennemindevej 45B | 2100 København Ø

Jonna lejlighed

Jonna ønskede en større make-over af sin lejlighed. Det betød, at lofterne blev filtet og malet, vægge og paneler malet, gulve malet og døre sendt til sprøjtemalning hos Præmal i Herlev. Jonna boede i sommerhus, imens det hele stod på. Og alt var pakket ned og sat væk. Så rummene stod næsten tomme, kun seng og sofa var tilbage.
Til soveværelset valgte Jonna nyt skrivebord fra Hay, nyt klædeskab fra IKEA, nyt sengetæppe, nyt gardin, nye puder fra Designers Guild og nye bogkasser fra Trævarerfabrikernes Udsalg. Og der kom moderne dansk kunst på væggene og en ny loftslampe af Tom Rossau. Det blev en helt nyt, frisk og indbydende rum. Det hvidmalede gulv løfter rummet og gør det lettere og mere rummeligt.
I spisestuen kom der nyt spisebord og spisebordsstole fra Hay. Nye bogkasser og moderne kunst af Kenneth S Olsson. 
Opholdstuen fik nye bogkasser, ny lænestol designet af Nanna Ditzel, ny standlampe af Woody Woody, nyt sofabord fra Hay, nyt gulvtæppe og nye puder fra Designers Guild og ny loftslampe fra Normann Copenhagen, en mini ball fra Flos og moderne let kunst til væggene.
Hvert rum fik på en væg sin egen farve, og alle dørene fik et nyt og lettere udtryk, efter at de blev sprøjtemalet hvide. De blev bundet fint sammen med de nymalede trægulve, som jeg efterfølgende har fuget for kunden. De blev ikke fuget i første omgang, men kunden syntes bedre om udtrykket, når der var fuget mellem brædderne.
I februar 2018 fik Jonna totalrenoveret sit badeværelse. Det blev skraldet, så intet var tilbage. Jeg styrede projektet for Jonna. Så hun behøvede ikke at bekymre sig om håndværkerne. Dem tog jeg mig af. Der kom gulvvarme, vaskemaskinen kom ud, ny loftsbelysning. Udtrykket blev moderne og let. Badeværelset er i dag meget mere funktionelt og nemmere at rengøre.

 

 • Type
  3 værelses lejlighed
 • Areal
  120 m2
 • Lokation
  Frederiksberg
 • Varighed
  2 måneder
Indretningen

Elegant møblerede lejlighed med ren, moderne stil

Før og efter

 • Before-stue
  After-stue
  Før stue Efter
 • Before-badeværelse
  After-badeværelse
  Før badeværelse Efter
Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste trends inden for boligindretning

Kontakt

Vennemindevej 45B
2100 København Ø

Telefon: 52 30 08 61

CVR-nr.: 35073280

Følg med
×
Menu
Ring op
Skriv