Vennemindevej 45B | 2100 København Ø

Projekter

Niels Rejnhold

Min egen lejlighed

I 2010 gik jeg for alvor i gang med at renovere min lejlighed. Det første skridt i en længere proces var at få sorteret i alt det, jeg over flere år havde samlet på, beholdt eller taget til mig. 

Jonna - Frederiksberg

Lejlighed

Jonna ønskede at forny sine rammer og skabe mere sammenhæng mellem rummene, så der kom en rød tråd.
Der skulle gøres noget. Jonna ville gerne skifte en del møbler ud. Størstedelen var afsyrede arvestykker, som nu havde aftjent deres værnepligt. Og især ville hun have nogle rammer, der var hyggelige og
indbydende.

Anja og Christian

Køkken og stue

Anja og Christian ønskede hjælp til at skabe mere sammenhæng mellem opholdstuen og køkkenet. Køkkenet stod også for en udskiftning.
De ville gerne have et par nye møbler og gode og konkrete råd i forhold til deres lejlighed.

Leth Andersen - Frederiksberg

Køkken

Kunden ønskede at give sit køkken et nyt udtryk, men kunne ikke lige overskue alt det arbejde, der var forbundet med at finde et nyt køkken og få det monteret. Derfor valgte kunden den mere bæredygtige og hurtigere løsning. Lågerne blev håndmalet.
Kirsten Dahlerup

Badeværelse

Kirsten havde i flere år ønsket sig et nyt badeværelse. Men processen med at vælge håndværkere og finde alle de ting, der skulle ind i et badeværelse, tog modet fra kunden. Men da hun hørte, jeg kunne stå for hele processen, sprang hun til.
Kunden skulle således bare forholde sig til mig og de ting, jeg skulle have hendes accept på. Mens arbejdet stod på, boede kunden i sommerhus.
Charlotte Siiger - Østerbro

Lejlighed

Opgaven hos Charlotte Siiger bestod i at bevare stilen og møblerne i store træk. Det var Charlottes ønske at friske rummene op, få sorteret og gjort rummene mere indbydende og levende. Derfor blev der ikke købt nyt. Der kom farverne på en væg i hvert rum.
K. Johansson - Østerbro

Lejlighed

Kunden ønskede at forny udtrykket på sine trægulve. Men kunne ikke overskue det noget større projekt med afhøvling og støv over alt. Vi talte for og imod. Resultatet blev, at jeg rådede kunden til at få gulvbrædderne slebet, fuget, grundet og malet. Et grålig farve blev valgt til alle gulvene. Og kontoret fik en dyb grøn farve.
Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste trends inden for boligindretning

Kontakt

Vennemindevej 45B
2100 København Ø

Telefon: 52 30 08 61

CVR-nr.: 35073280

Følg med
×
Menu
Ring op
Skriv