Vennemindevej 45B | 2100 København Ø

Stine Lauridsen & Jesper Strickertsson – Nørrebro

Stine Lauridsen & Jesper Strickertsson – Nørrebro

“Min kæreste og jeg flyttede sammen i november 2013.
Møbler fra to lejligheder blev bragt sammen og midlertidigt placeret, hvor der nu engang var plads. Et år senere stod alt stadig på sin ”midlertidige” plads, og vi havde stadig ikke fået hængt loftslamper op. Vi havde brug for hjælp!
Derfor oprettede vi en annonce på tilbudstorvet.dk, og snart havde vi Niels i røret. Han tilbød at komme hjem til os, ganske gratis, for at vi sammen kunne tage en snak om vores behov og ønsker. Niels kom og var sammen med os i to timer. Vi kunne straks mærke, at her var en mand, der brændte for sit fag. Niels lyttede opmærksomt til vores ønsker og stillede uddybende spørgsmål. Han var rigtig god til at få hørt os begge, hvilket var rigtig godt, da mig og min kæreste ikke altid var enige.

Sammen lagde vi en plan. Niels udarbejdede en planche over vores stue og et tilstødende rum, der skulle fungere som hyggerum/kontor, og vi var meget glade for hans forslag. Herefter startede arbejdsprocessen med at indrette vores lejlighed. Når som helst kunne vi kontakte Niels med spørgsmål, og vi fik altid hurtigt svar. Alt i alt har vi haft et fantastisk samarbejde med Niels, som har været præget af høj faglighed, respekt for ønsker og behov og ikke mindst en masse hyggelige stunder.

Derudover har vi fået rykket på vores grænser. Vi har fx nu en smuk blå væg i vores stue, som vi er super glade for – noget, vi aldrig havde gjort uden inspiration fra Niels. Vi kan på det varmeste anbefale Niels, hvis man ønsker at tænke ud af boksen og samtidig gøre dette i en tryg relation med en kompetent indretningsarkitekt på sidelinjen.

Med venlig hilsen
Stine og Jesper”

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste trends inden for boligindretning

Kontakt

Vennemindevej 45B
2100 København Ø

Telefon: 52 30 08 61

CVR-nr.: 35073280

Følg med
×
Menu
Ring op
Skriv