Vennemindevej 45B | 2100 København Ø

Susanne L. Larsen – Brønshøj

Susanne L. Larsen

“Som tidligere kollegaer (i en anden branche) vidste jeg, at Niels nu havde slået sig ned som indretningsarkitekt, og da jeg længe havde tænkt på, at nu skulle der gøres noget ved min lejlighed, var det naturligt at kontakte ham.

Første udfordring blev da han bad mig om at sortere – dvs. han foreslog mig at halvere min bogsamling. Tre bunker – ud / måske beholdes / beholdes. 9 flyttekasser med bøger blev det til, og afskeden var til min overraskelse ikke svær. Det var faktisk en lettelse.

Niels kom og så på lejligheden. Dannede sig et overblik, tog en mængde fotos og hørte på mine ønsker. Jeg var klar over, jeg roligt kunne give ham frie hænder.

Efter gennemgang af hans oplæg og min accept var jeg så heldig, at han også gerne ville påtage sig opgaven med at male og anskaffe mange af de nye ting, som skulle indkøbes.

Det, han lavede, var at male stue – entré – soveværelse og ikke mindst maling på badeværelset af eksisterende fliser fra 1980 (da ejendommen blev bygget). Han sørgede desuden for at mine døre i hele lejligheden blev sendt ud til sprøjtemaling. Han fremstillede et nyt spisebord af MDF plade (med tilhørende ekstra langt bord til gæster).

Processen med at gøre mit hjem lettere og mere personligt gjorde, at jeg stille og roligt havde flyttet mig. Nu så jeg pludselig ting, der sprang mig i øjnene. Niels foreslog, at der som finish kom skurelister på panelerne. Den var jeg helt med på.

Men jeg stoppede ikke der. Nu ville jeg også skifte gamle grimme radiatorer ud til fine nye og mere energivenlige.

I dag står jeg med en lejlighed, der virker mere indbydende, rolig og lettere. Egentlig er der ikke købt meget nyt – kun 3 bogkasser med låger – 4 spisebordstole og 2 MDF-plader til spise/gæsteborde med afskruelige ben. Og det meste af, hvad jeg havde, er genanvendt.

Jeg er bare blevet så begejstret og glad for det endelige resultat, som er blevet lavet med stor entusiasme, og man kan se, Niels har nydt også at være den, der førte projektet til dørs, og ikke kun kom med forslag.

Så varmt tak til Niels for at have formået at løfte mig videre og det flotte resultat.”

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste trends inden for boligindretning

Kontakt

Vennemindevej 45B
2100 København Ø

Telefon: 52 30 08 61

CVR-nr.: 35073280

Følg med
×
Menu
Ring op
Skriv