Vennemindevej 45B | 2100 København Ø

Ulla Gjedde Palmgren – Frederiksberg

Ulla Gjedde Palmgren – Frederiksberg

“Konstruktiv og kompetentdet er de to ord, der falder mig ind, når jeg tænker på Niels Rejnhold.

Jeg har netop købt et sommerhus af den klassiske type af træ ude og inde. Et bundsolidt Trelleborg-hus, der er særdeles velholdt. Så ingen problemer der.

Til gengæld er huset temmelig mørkt indvendigt, så jeg bad Niels Rejnhold om konsulentbistand til, hvordan jeg kan lysne og lette stuerne. Jeg havde på forhånd sagt, at jeg under ingen omstændigheder ville male stuerne lyse, da jeg ønsker at bevare den særlige ånd, jeg mener hersker i dette træhus. Niels var helt lydhør over for mine tanker og foreslog i stedet for, at jeg malede de indvendige vinduesrammer hvide. De var nemlig mørkebrune. Samtidig fik han på nul komma niks organiseret, at gulvtæpper, billeder, “støjende” nips og lamper fra den tidligere ejer blev fjernet, samt at møblerne blev placeret anderledes, og vupti, fremstod stuerne langt lysere og mere imødekommende. Dertil kom, at den tætte beplantning langs hele huset blev kraftigt beskåret.

Min tanke var at bevare en del af de oprindelige møbler i første omgang og så se, hvad jeg ikke kunne leve med. Det accepterede Niels, men sagde dog, at spisestuestolene var med til at tynge rummet. Nu indser jeg, at han havde fuldstændig ret. Efter at de tunge “krostole” er blevet solgt til genbrug og erstattet af nogle hvide, lettere stole, er stuen blevet rigtig skøn og let.

Niels har ikke fået anledning til at udfolde sin eminente farvesans i mit sommerhus, da jeg ønsker at vente med at træffe valg omkring farvesamsætningen. Til gengæld har jeg planer om at give min lejlighed en opfriskning her til efteråret, og det er indlysende, at jeg vil konsultere Niels igen.”

 

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste trends inden for boligindretning

Kontakt

Vennemindevej 45B
2100 København Ø

Telefon: 52 30 08 61

CVR-nr.: 35073280

Følg med
×
Menu
Ring op
Skriv