Jeanette & Henrik Hansen - Dragør

Jeanette & Henrik Hansen – Dragør

“Vi konsulterede Niels efter erkendelsen af, at vores stue i vores parcelhus aldrig rigtigt havde fundet et leje, hvor vi var tilfredse med rummet og funktionaliteten i det, i en dagligdag også bestående af to mindre børn.

Vi havde absolut en mening om, hvilke stilarter der fascinerer os, men må også sande, at der gennem tidens løb har været flere fejlkøb, og vi ikke har formået at finde vores helt egen personlige stil, som bandt rummet sammen i en helhed.

Ved første møde, som er uforpligtende, og med mulighed for at se hinanden lidt an kom Niels med nogle gode pointer som bl.a mere lysindfald og større gangarealer, som bekræftede os i egne tanker, og også at vi var på vej i den rigtige retning.

Sammen gennemgik vi rummets inventar, stemning,  farver, og andre væsentlige detaljer og har gennem processen ligeværdigt kunnet inspirere hinanden til næste udkast. Det har været en fantastisk rejse, som vi ikke ville være foruden, og har været en fornøjelse at samarbejde med Niels, hans meget behagelige væsen og hans kunstneriske egenskaber.

“Projekt stue” er endnu ikke færdiggjort, men er nu godt på vej til at blive en helhed, som vi er helt sikre på, at vi bliver fuldt ud tilfredse med!”