Brands


Her finder du nogle af de brands, som jeg ofte anvender i mine indretningsopgaver, og som jeg er forhandler af. De er med til at skabe lidt kant og kendetegnes ved deres kvalitet og unikke design. Og der helt sikkert for enhver smag.

Som den første blev jeg i december 2022 forhandler af Little Greene®s tapeter og maling. Det er jeg meget stolt og beæret over at være blevet.Little Greene®

Little Greene er en engelsk miljøvenlig virksomhed, der har produceret maling og tapet siden 1733. Virksomheden er privatejet og ligger i Manchester. På grund af den ekstremt lave VOC er malingen certificeret som børnesikker (child safe). Kig forbi og få to farvevifter gratis - kan også sendes. Du kan også bestille en lille prøvebøtte.

Christian Lacroix

Christian Lacroix huskes nok mest for sin "haute-couture", som blev lanceret i 1987. Siden blev det til mange forskellige produkter - deriblandt tapeter, gulvtæpper, puder, plaider og stof, som nu ligger under Chrisitian Lacroix Maison. Unikke, sprudlende og farverige indslag, som skaber liv og glød i dine rammer. 

Designers Guild 

Designers Guild leverer de fineste puder, tapeter, sengetæpper, sengelinned, stof af enhver slags, håndklæder, gulvtæpper, møbler og plaider. Grundlagt i London af Tricia Guild i 1970. 
Kig forbi og se det store udvalg i tapeter, stoffer og gulvtæpper.

Ralph Lauren

I Ralph Lauren Home serien finder du de fineste stoffer, puder og tapeter, som jeg er forhandler af.  Stofferne er vævet af dygtige håndværkere fra hele verden. Kollektionen med stof tælles i 1000vis - fra italiensk jacquardvævet stof til skotsk uldtartan og belgisk hør. Tapetet har et væld af detaljer og trykt i udsøgte møller, og det indfanger den luksuriøse, klassiske livsstil i Ralph Laurens verden. Kig forbi, hvis du vil høre mere om Ralph Laurens kollektioner. De er især oplagte til sommerhuse - puder, tapeter og gardiner.

Kinnarps®

Kinnarps er indbegrebet af komplette

løsninger til indretning af kontorer, skoler og pleje. Og naturligvis dit hjemmekontor. Kinnarps ligger i den svenske by Kinnarp, hvor firmaet blev grundlagt i 1942. Kendetegn er: høj kvalitet, ergonomi, innovativt design, bæredygtighed, æstetik og funktionalitet.
Med et skrivebord fra Kinnarps får du forøget arbejdsglæde og trivsel - især med den specialdesignede Capella-skrivebordsstol.
Prøv begge dele i mit showroom.

Luxaflex®

Luxaflex® producerer Duette® gardiner,

plisségardiner, rullegardiner, persienner, træpersienner, lamelgardiner, liftgardiner, mørklægningsrullegardin, gardinskinner og -stænger samt insektnet.

Luxaflex® har nu eksisteret i 70 år og er

firmaet bag den verdenskendte aluminiumspersienne, der blev introduceret i Europa i 1951.