Foto: Blu/DR - dec. 2022

Lidt om min tilgang og filosofi


I mit arbejde tager jeg afsæt i dig og din personlighed. 

Boligindretning er nemlig så meget mere end tidens boligtrends. For mig handler indretning om, at din personlighed skal skinne igennem, så du får et hjem, der giver dig glæde og energi. Derfor tager mit arbejde altid udgangspunkt i de ting og møbler, du allerede har. 

For mig er det vigtigt, at vi har ro og balance i vores rammer - det er dér, vi skal lade op, når vi kommer hjem. Vi skal derfor omgive os med ting, vi selv har valgt. Valget skal være helhjertet. Vi skal blive glade, når vi ser hen over vores ting. Det må ikke irritere øjet eller vække dårlige minder. Så må vi skille os af med det, der ikke vibrerer og virker harmonisk.

Gensidig tillid er for mig et naturligt afsæt i samarbejdet med andre mennesker. Det er min professionelle tilgang til det at arbejde med indretning.

---------------

Se mig i afsnit 4 (20 maj 2023) sæson 1 af "Boligstylisterne" DR1:

Et helt nyt hjemmekontor

Clémentine, min franske erhvervspraktikant, og jeg indretter et hjemmekontor med dobbeltfunktion - der skal kunne sove en gæst, uden vi går på kompromis med ønsket om luftighed. Fruen vil gerne have sit eget feminine kontor, da herren med min rådgivning for nogle år siden fik sit kontor indrettet - sådan mere "herreværelse"-agtigt. Efter optagelserne til Boligstylisterne sluttede, fik fruen sat tapet op på endevæggen - se det her