Carolina M & Søren K - Frederiksberg

“Vi kontaktede Niels, fordi vi ønskede et ekstra værelse i vores lejlighed. Vi havde en stor stue, men var i tvivl om, hvordan vi skulle dele stuen op og indrette den resterende stue, så den fortsat føltes rummelig.

Niels kom og så på lejligheden, målte op, tog billeder og lyttede til vores ønsker og forventninger. Han tegnede efterfølgende en skitse af vores stue i de rigtige måleforhold, kom med konkrete forslag til møbelindkøb og indretning. Han lavede også små, flytbare møbelfigurer, så vi kunne foretage variationer og se, hvordan det ville se ud.

Vi endte stort set med at følge Niels’ oprindelige forslag og er meget glade for resultatet. Vi har fået et nyt værelse, som vi er glade for, og en stue, der på trods af den objektivt set mindre størrelse virker mindst lige så rummelig, som den var før. En anden gevinst var, at vi uden tvivl er endt med at spare penge på at kontakte Niels. Han formåede at finde møbler, der passer enormt godt ind i vores lejlighed, til færre penge, end vi selv ville have været i stand til.

Ud over at være fagligt dygtig er Niels også hjælpsom ud over det forventelige. Han hjalp os fx med at finde en tømrer, der kunne sætte en gipsvæg op – og kom endda selv med på besøg, da tømreren første gang var forbi for at se lejligheden. Endelig skal det siges, at Niels er en meget behagelig person, og vi kan uden tøven anbefale ham.”

K. Johansson - Østerbro

Planlægningen og eksekveringen af arbejdet med at få malet gulve og vægge i vores lejlighed var til UG med kryds og slange. Projektet skulle foregå, mens vi var på sommerferie, således at vi havde så få gener ved malerarbejdet som muligt. Og det virkede perfekt ! Niels var meget omhyggelig og fulgte målrettet den aftalte tidsplan. Det glædede os også meget, at han finder det helt naturligt at afklare eventuelle tvivlspørgsmål, når de opstår fremfor at gætte. Endelig er Niels også er et yderst behageligt menneske med stor kundeforståelse, ikke mindst at kunden grundlæggende har et ønske om et omkostningseffektivt projekt. Alt i alt kan jeg kun give Niels Rejnhold mine bedste anbefalinger.

H. Sulsbrück - Ballerup

I forbindelse med en flytning havde jeg behov for hjælp til at indrette en 3V lejlighed til mig og mine to piger. Fra min første kontakt med Niels udviste han særdeles god forståelse for situationen og opgaven. Vi mødes et par gange og Niels udarbejdede gode forslag til indretning, farver, brug af eksisterende møbler og nye indkøb. Alt i god tråd med mit budget og mine ønsker - men også med gode fede udfordringer til at prøve noget nyt. Dialogen har været fremragende hele vejen igennem projektet. Jeg vil gerne slutte med et citat fra et af mine venner: "Det her er jo tydeligt dit og pigernes hjem. Hyggeligt og rart, med genkendelige ting og så med nye spændende indslag". Uden hjælp fra Niels havde det ikke været muligt.

Helena - Østerbro

Niels, gav en rigtig god, præsis og venlig vejleding i hvordan vi kunne arbejde med vores lysindfald og samtidigt forbedre akustisken i vores stuer.
Endvidere gav han gode råd ved valg af farver.
Det var en fornøjelse at arbejde sammen

Jeanette & Henrik Hansen - Dragør

“Vi konsulterede Niels efter erkendelsen af, at vores stue i vores parcelhus aldrig rigtigt havde fundet et leje, hvor vi var tilfredse med rummet og funktionaliteten i det, i en dagligdag også bestående af to mindre børn.

Vi havde absolut en mening om, hvilke stilarter der fascinerer os, men må også sande, at der gennem tidens løb har været flere fejlkøb, og vi ikke har formået at finde vores helt egen personlige stil, som bandt rummet sammen i en helhed.

Ved første møde, som er uforpligtende, og med mulighed for at se hinanden lidt an kom Niels med nogle gode pointer som bl.a mere lysindfald og større gangarealer, som bekræftede os i egne tanker, og også at vi var på vej i den rigtige retning.

Sammen gennemgik vi rummets inventar, stemning, farver, og andre væsentlige detaljer og har gennem processen ligeværdigt kunnet inspirere hinanden til næste udkast. Det har været en fantastisk rejse, som vi ikke ville være foruden, og har været en fornøjelse at samarbejde med Niels, hans meget behagelige væsen og hans kunstneriske egenskaber.

“Projekt stue” er endnu ikke færdiggjort, men er nu godt på vej til at blive en helhed, som vi er helt sikre på, at vi bliver fuldt ud tilfredse med!”

Susan Elleholm - Hellerup

Vi havde for et par uger siden besøg af Niels med henblik på at få lidt rådgivning til specielt lys.
Udover det ville vi også gerne have generelle råd til soveværelse, stue og køkken-alrum.

Nu da vi har fået sat vores soveværelse i stand, stort set efter Niels’ anvisninger, er vi meget tilfredse. Der er kommet så meget mere helhed i rummet, og vi er nu gået i gang med stuen.

Hop endelig på med at hyre Niels, det er alle pengene værd.

V. V. - Østerbro

“Min arbejdsplads, mit andet hjem, min fodklinik er blevet renoveret. Ned til mindste detalje, lige fra vægge, paneler, gardiner og gardinstænger er her lagt en nerve ind med nænsom hånd. Skal næsten ses. Her er et fantastisk lysindfald og en ny, meget professionel indretning. Helt ny energi, selv det lille hjerterum har fået en AHA oplevelse. Tak til en super indretningsarkitekt Niels Rejnhold.”


Katia J. - Vesterbro

Vi havde brug for inspiration og indledende sparring til et kommende projekt om deling af et værelse. Niels havde lige det overblik over lysindfald og farvemuligheder, som vi havde brug for. Det var et kort og effektivt møde – og vi har allerede anbefalet andre at kontakt Niels til deres projekter.

Louise - Hørsholm

Vi er dagligt SÅ glade for alt hvad du har lavet hos os.

J. Søndergaard - Valby

Vi var helt på bar bund, da vi skulle flytte vores to børn ind på samme værelse.

Vi kunne simpelthen ikke have gjort det uden Niels. Han kom med så mange gode ideer, et flot tapet og tæppe der passede til pigernes personligheder. Han fik udnyttet pladsen på en rigtig god måde, så vi lige pludselig havde plads til alle vores ting.

Det gamle værelse blev så til gæsteværelse, med det flotteste tapet (se billede), skrivebord, lamper og gæsteseng.

Det blev gjort til en god pris, men vi skulle have presset på i starten for at få et fuldendt excelark med alle omkostninger, inklusiv maling osv.

Men vi er glade for resultatet og da vores 3-årig havde set sig sur på farven i børneværelset, kom Niels endda og malede børneværelset om igen, på egen regning.


Kirsten Dahlerup - Østerbro

I efteråret 2017 fik jeg hjælp af Niels Rejnhold, fordi jeg gerne ville have totaltrenoveret mit badeværelse.
Jeg havde længe tænkt på, at det skulle opgraderes, men jeg kunne ikke lige overskue, hvordan jeg fik det hele til at spille.
Derfor overlod jeg entreprisen til Niels Rejnhold, der påtog sig ledelsen af projektet.
Han sørgede for, at tingene skete.
Det eneste, jeg skulle forholde mig til, var, da vi skulle blive enige om valg af fliser, belysning og sanitet. Ellers skulle jeg ikke bekymre mig om noget.
Løbende blev jeg opdateret om forløbet, imens jeg var i sommerhus.
I dag står jeg med et lyst, moderne og meget brugervenligt badeværelse.

Anja & Christian - Frederiksberg

1. Hvad var jeres situation, inden vi begyndte vores samarbejde – hvad var jeres behov?
At få konkrete forslag til indretning af stue og køkken/alrum, herunder farver, valg af møbler mv.

2. Hvordan føler I det behov/de behov er blevet dækket?
Vi har fået rigtig mange brugbare forslag, som har været konkrete og inden for budgettet

3. Hvad har jeg efter jeres mening været rigtig god til?
At lytte og sørge for, at du har forstået vores ønsker. De få ting, som vi ikke har ‘kunnet bruge’, der har du kommet med andre forslag

4. Hvad har gjort den største forskel for jer?
At det har været meget konkret, så vi har haft en køreplan for projektet. At du har fulgt op på de forskellige trin, og vi har oplevet at du er oprigtig interesseret i at hjælpe os

5. Hvordan adskiller jeg mig fra dem, som normalt laver det, jeg gør?
Jeg tror at du er betydeligt mere grundig, og så lytter du til hvad vores behov er, fremfor kun at se på, hvad den helt optimale løsning er – hvis den nu ikke passer ind i vores lejlighed eller rammer med små børn osv

6. Hvad føler I I har fået ud af jeres investering?
Har fået sat gang i processen og bliver hele tiden hjulpet videre

7. Hvis I anbefalede mig til andre, hvad ville I så sige til dem?
Niels kan hjælpe med farver, møbler, lamper, gardiner, you name it. Hvis du enten ikke har tiden, eller evnerne, så ring til Niels.